SmileySims

Senaste inläggen

Av Smiley - 5 september 2013 17:24

Hej!

Jag har äntligen bestämt mig för att jag vill prova att göra en PGC! Jag kommer inte att ha så mycket "berättande" text utan det kommer vara mer rakt på sak än andra historier (Eftersom det är en challange, inte en historia egentligen). Hoppas att ni gillar det!

Om ni inte vet vad PGC är så finns det en väldigt bra förklaring här!Startsim:

 

Namn: Valeria

Egenskaper: Blyg, Bra sinne för humor, Djurälskare, Galen, Gillar inte barn 

Jag valde att inte använda mycket CC på henne eftersom jag ville testa och se hur det blir xDGener:

   


        Hårfärg           Ögonfärg


Partner

 

Namn: Buck 

Jobb: Sjukhus-karriär

Skriver inte så mycket om han eftersom han är relativt oviktig i denna challange.Huset:

   


Detta är huset som Valeria och Buck bor i, klicka på bilderna för att få se dem i större format!


______________________________________________________________________________________

 

Valeria väntar nu sitt första barn! Hon hoppas på att det blir en liten pojke medan Buck inte bryr sig om vilket kön det blir. Båda är såklart väldigt glada! 

Äntligen! Efter en lång väntan så föds bebisen. Mamma Valeria är glad även fast det inte blev en pojke. Den nyfödda flickan får heta Lily. Man ser bara en bit av pappa Bucks sko på denna bilden (xD), men han är också väldigt glad!  

 

Efter några dagars blöjbyte och lek så är det dags för Lily att växa upp till ett småbarn! Detta firar de med tårta, de vill inte bjuda in några utanför familjen så det blir bara Valeria och Buck som är där, och Lily förstås!


 

 

Såhär ser Lily ut som småbarn! Hon fick tyvärr varken rätt hårfärg eller ögonfärg, men hon blev ganska söt ändå, eller hur?En kväll när Lily somnat så går Buck fram till Valerie, samlar mod och...

 

Friar till henne! Självklart säger hon ja! 

Valeria och Buck väntar nu deras andra barn! Valeria har kvar sin önskan om en liten pojke och denna gången håller Buck med.


______________________________________________________________________________________


Så! Det var allt för detta avsnitt, jag hoppas att ni gillade det! Kommentera gärna vad ni tyckte så att jag vet vad jag kan förbättra, kommer nog upp fler avsnitt ganska snart. 

Hejdå!

PGC
ANNONS
Av Smiley - 3 september 2013 18:13

Hej!


Jag tyckte att bloggens "design" var ganska stökig och skrikig, så jag gjorde en lugnare och enklare design, jag vart ganska nöjd med den faktiskt. Den är inte särskilt komplicerad med det är ju det som är meningen! Kommentera gärna vad ni tycker om den nya designen!


 

Detta är den nya bloggheadern


 

Såhär såg den gamla ut


Så vilken är din favorit? Den nya eller den gamla?

Hejdå! ◕‿◕ <3


ANNONS
Av Smiley - 2 september 2013 17:27

Hej!

Jag har letat runt bland en massa olika sidor och källor och letat mig fram till 3 saker som några kanske inte vet om The Sims 3. Hoppas att ni lär er något medan ni läser detta!


1. Om din sim är gravid och känner en sim som är på nivå 5 eller mer i sjukhus-karriären kan denna sim avgöra vilket kön din sims barn kommer att bli, denna interaktion finns bland "Vänlig".


2. Om din sim jobbar som kriminell kan den inte bli rånad.


3. Om du har en vuxen sim, ett barn eller ett småbarn med egensakpen Barnslig som sover med en nallebjörn i sin "ryggsäck" så får den simmen en moodlet som ger +20 i 5 timmar. 


 

En random bild för att inlägget inte ska bli allt för tråkigt

 

Detta vart inte det bästa/längsta inlägget precis men ni kanske lärt er något illafall!

Hejdå! ◕‿◕ <3

 

Edit: Bestämde mig för att ta bort de jag var osäker på!

Av Smiley - 29 augusti 2013 21:49

Hej!

Jag funderar på att köpa Semersterparadis, men det kostar ju relativt mycket eftersom det är så nytt, så innan jag köper det vill jag höra åsikter från några som har det, så om har har The Sims 3 Semesterparadis så kan du väl skriva i kommentarerna, Vad tycker ni om det? Är det värt pengarna? Om ni fick ge det ett betyg mellan 1-10 där 10 är högsta, vad skulle det få?

 

Denna bild tillhör inte mig, den kommer från www.thesims.comJag uppskattar verkligen om ni berättar vad ni tycker det för jag är väldigt osäker på om jag ska köpa det xD 


Hejdå! ◕‿◕ <3


Av Smiley - 28 augusti 2013 16:25

Jag funderar på att börja med en PGC, vilket känns fånigt eftersom de som besökt bloggen antagligen kommit hit via "Slumpa blogg", sagt "fy, vilken dålig blogg" och slumpat vidare xD Om någon läser kan ni väl skriva vad ni tycker om den igen så att jag vet :)


För er som inte vet vad en PGC är så kommer här en kort förklaring:

PGC står för Perfect Genetics Challange.

Man börjar med att skapa en sim, denna sim ska ha en speciell hårfärg och ögonfärg, med speciell menar jag t.ex himmelsblått hår och ljusgula ögon, färgerna får inte finnas på någon annan sim i staden. I övrigt får simmen se ut precis hur som helst. Om det är en tjej måste den vara ungdom eller vuxen, om det är en kille kan det vara en ungdom, vuxen eller åldring, den måste alltså kunna få barn. Denna sim måste ha egen skapen Ogillar barn och resten av egenskaperna måste spelet slumpa fram.


Om du vill kan du nu skapa en till sim som INTE har de speciella färgerna, denna måste vara motsatt kön till grundsimmen, dessa två simmr ska alltså försöka att föra grundsimmens gener vidare, om du vill kan du strunta i att skapa en till sim och istället bara ta en sim i staden. 


Nu får du flutta in dem i vilket hus du vill, men du får INTE använda några fusk förutom resetSim i denna challengen. 


Utmaningen går helt enkelt ut på att föra vidare färgerna i tio generationer, när din grundsim får ett barn med både rätt hårfärg och rätt ögonfärg så blir det den nya arvvingen, arvvingen ska sedan göra samma sak och få en till arvvinge o.s.v När du nått generation 10 har du klarat utmaningen.


Förlåt om jag förklarade otydligt, jag hoppas att ni förstår ändå. Om ni inte förstår får ni läsa på någon annan sida, det finns många andra som förklarar bättre, haha. 


Hejdå! ◕‿◕ <3

Av Smiley - 28 augusti 2013 15:03

Hej! 

Det finns flera sätt att öka chansen att få fler än ett barn beroende på vilka spel man har, i denna guide ska jag berätta vilken metod jag använder, om man har vissa expansionspaket så finns det fler sätt att öka chanserna eller till och med garantera att din sim får fler än ett barn, men allt som finns i denna guide kan man göra i grundspelet. Denna metod har bara misslyckats en gång för mig.


Såhär gör du:

När du får upp meddelandet om att din sim är gravid så ska du titta på så mycket TV (Barnzonen) och lyssna på så mycket barnmusik som du kan (gjärna båda samtidigt!) ändra fram tills mamma ska föda, detta sätt höjer chanserna att få tvillingar/trillingar, det garanterar inget, För att höja chanserna ännu mer kan du köpa den livslånga belöningen Fruktbarhetsbehandling för 10.000 livslånga poäng till en eller båda föräldrarna innan de försöker skaffa barn, ikonen till belöningen ser ut såhär:

  

Om du inte har något emot att använda fusk så kan du skriva in fusket testingcheatsenabled true i fuskrutan

(du öppnar fuskrutan genom att hålla in Ctrl + Shift + C Eller i vissa fall Ctrl + Shift + C + Cmd på Mac).

När fusket  är aktiverat ska du hålla in shift och klicka på din brevlåda, då kommer det upp en massa nya alternativ, du ska först välja Gör alla glada, efter det ska du shift+klicka på brevlådan igen, denna gången ska du välja Gör behoven statiska. Nu kommer behovmätarna på dina simmar automatiskt gå upp. Detta gör att du kan kolla på barn-TV och lyssna på barnmusik oavbrutet, eftersom dina simmar inte kommer behöva äta, sova eller liknande. för tt stänga av fusket shift+klickar du på brevlådan och väljer Gör alla glada och sedan shift+klickar du på brevlådan igen och väljer Gör behoven dynamiska, När du är klar med det skriver du in testingcheatsenabled false i fuskrutan, sedan är du klar! Om du har tur så kommer din sim nu få tvillingar, eller till och med trillingar!

 


Hoppas att ni tyckte att denna guide var användbar! Kommentera gjärna vad du tyckte om denna guide och hur det gick för dig!   


Hejdå! ◕‿◕ <3

Av Smiley - 27 augusti 2013 22:38

 Hej! Haha känns så fåningt att lägga upp inlägg på en blogg som ingen läser, men det är väl enda sättet att få läsare antar jag xD


Men iallafall nu ska jag göra en guide på hur du kan bestämma kön på barnet som din sim ska få, jag vet inte om det här funkar 100% av gångerna men det har iallafall alltid funkat för mig :) (OBS detta inlägg inehåller en guide som funkar i The Sims 3)


Såhär gör du: När du får veta att din sim är gravid så ska du äta många vattenmeloner (tjej) eller äpplen (kille), det ska helst vara över fyra stycken (har jag för mig). Detta ska också funka om simmen ska få tvillingar eller trillingar, då blir alla utav det könet du valt (Förklarar hur man ökar chanserna till tvillingar/trillingar i senare inlägg). Du får äpplen och vattenmeloner antingen genom att köpa dem på livsmedelsbutiken eller genom att odla dem själv.

     

Hoppas att du hade nytta av denna guiden! Detta var en väldigt enkel och kort guide men enligt mig väldigt användbar, kommentera gärna vad du tyckte om denna guide.


Hejdå! ◕‿◕ <3

Av Smiley - 27 augusti 2013 22:23

Hej och välkommen till min nya blogg om The Sims! Här kommer jag skriva om mitt spel, göra guider och förhoppningsvis göra en eller flera historier, Jag är en tjej som spelat sims och läst simsbloggar ganska länge nu och kände att jag villa ha en egen blogg! Det verkar ju så kul :) Jag tretton år och jag gillar att vara med mina katter, att vara med mina vänner och självklart att spela sims! 


Hejdå ◕‿◕ <3

Presentation


Jag är en simsgalen norrlänning på 13 år som gillar att vara med mina katter och att spela sims såklart!

Följ bloggen

Följ SmileySims med Blogkeen
Följ SmileySims med Bloglovin'

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Simsbloggar som jag läser

Arkiv

Not from Sweden?

Mina spel

               

   

©

Alla bilder är skärmdumpar tagna och redigerade av mig om inget annat anges. All text har jag också skrivit själv om inget annat anges.

 

The sims är ett varumärke som ägs av Electronic Arts Inc.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se