SmileySims

Senaste inläggen

Av Smiley - 17 september 2013 15:51

Fråga: Det värsta prylpaketet och varför


Har inga prylpaket xD...


extremt tråkigt inlägg igen xD

ANNONS
Av Smiley - 16 september 2013 16:37

Hej!

Jag tycker att de dolda egenskaperna i The sims 3 är ganska intressanta så jag bestämde mig för att göra ett inlägg om dem!


Jag vet inte om de som finns i detta inlägg är alla, men jag fick nog med de flesta iallafall.

Av de i detta inlägg så är det enda expansionspaket som det kommer dolda egenskaper i är Destination världen, resten utav de dolda egenskaperna kommer ifrån grundspelet.


Grundspel: 

Immun mot eld

Om din sim får barn med en NPC brandman (inte de i drömjobb) så kan barnet få denna dolda egenskap. Simmar med denna dolda egenskap dör inte av eld. 


 

Kan arrestera tjuv

Om din sim får barn med en sim i poliskarriären eller en NPC polis så kan barnet få denna egenskap. Simmar med denna egenskap kan ta fast inbrottstjuvar som kommer till hemmet. 
Kan göra honnör

Om din sim jobbar i militärkarriären eller får barn med en som jobbar där så kan barnet få denna egenskap (Jag tror att simmar som har gått på militärskolan också har denna egenskap). Simmar med denna egenskap kan göra honnär åt andra simmar. 
Pyroman

Om din sim får barn med en NPC brandman så kan barnet få denna egenskap. Simmar med denna egenskap kan tända eld på saker utan att de förstörs och förvandla vilken frukt som helst till en eldfrukt. Dessa simmar kan dessutom överleva 3 timmar i elden, vanliga simmar kan bara överleva 1 timme. 
Pizzauppskattare

Barn till NPC pizzabudet kan få denna egenskap. Simmar med denna egenskap får humöreffekten Fantastisk Måltid när den äter pizza. 
Rockare

Barn till simmar i musikkarriären kan få denna egenskap. Jag är inte säker på vad den gör. Det står bara att de har "en känsla för rock". 
Stökar aldrig ner

Hembiträdets barn kan få denna egenskap. Den gör så att simmarna aldrig stökar ner, vilket man hör på namnet. 
Tjuv

Om din sim får barn med en NPC tjuv så kan barnet få denna egenskap. Simmar med denna egenskap kan välja att smyga istället för att bara springa eller gå.Destination Världen:Asiatisk kultur
Kinesiska simmar och deras barn kan ha denna egenskap. Den gör så att simmarna äter med pinnar och så att de ibland kan börja sjunga kinesiska sånger (efter egen erfarenhet sjunger de ofta i dushen xD)Egyptisk kultur

Egyptiska simmar och deras barn kan ha denna egenskap. Den gör så att simmarna ibland kan börja sjunga kinesiska sånger.


Fransk kultur

Franska simmar och deras barn kan ha denna egenskap. Den gör så att simmarna hälsar genom en puss på varje kind och så att de ibland kan börja sjunga franska sånger.

 

Källa: http://sims.wikia.com/wiki/Hidden_traitJag hoppas att ni lärde er något medan ni läste detta inlägg. Kommentera vilken utav de dolda egenskaperna som är din favorit!

Hejdå!

ANNONS
Av Smiley - 16 september 2013 16:19

FrågaVilken är din favoritsim igenom alla tider och varför?


Har faktiskt ingen! Finns inte så mycket mer att säga om det... xD


extremt tråkigt inlägg xD

Av Smiley - 15 september 2013 20:10

Fråga: Bygga hus, inreda ett färdigt hus eller köpa ett helt färdigt som redan är inredat? Varför?


50/50 mellan inreda ett färdigt hus och att bygga eget. Jag föredrar egentligen att bygga hus eftersom man kan välja och anpassa huset precis som man vill och efter vem/vilka som ska bo där.


Nackdelen med att bygga huset själv är att om man vill göra det noggrant så tar de ganska lång tid, ibland vill man bara börja spela direkt och då föredrar jag att köpa ett färdigt hus och sedan inreda det.


 

Ett hus jag byggde själv i Bridgeport. Det tog vädigt lång tid att bygga och efter det fryste sig spelet innan jag hann spara :/

Av Smiley - 14 september 2013 08:58

 

______________________________________________________________________________________


 

Efter bröllopet äter familjen middag tillsammans.  

Åh, glömde nästan, Lily har nu blivit tonåring. Hon ska gå på konstkolan. 

De dagarna Lily väntar innan hon åker till internatskolan spenderar hon genom att förbättra sina målningsfärdigheter!
  Nellie ska nu växa upp till tonåring! Hon bjuder några vänner och har en liten fest. Eftersom Nellie har bemästrat leksaksungnen så använder hon den till att göra lite godsaker.    

En rolig födelsedag förändras snabbt till en mardröm när födelsedagstårtan börjar brinna! 

Nellies kompis Calle dog i eldsvådan. 

Nellie som tonåring! Hon fick åldras automatiskt efter tårt-dramat xD

______________________________________________________________________________________


Haha, har bara varit med om att födelsedagstårtan har börjat brinna några gånger förut, vilket kan bero på att jag oftast inte använder födelsedagstårtor utan antingen väntar tills de åldras automtiskt eller använder fusk xD

Hejdå!

PGC
Av Smiley - 14 september 2013 08:26

Goosh, visste inte att det skulle vara så svårt att hålla koll på dagarna xD Två frågor idag igen! Kommer förhoppningsvis upp minst ett avsnitt av PGCn idag :)


Dag 6:

Fråga: Tjejsimmar eller killsimmar?

 

Jag skapar oftast tjejsimmar, och när jag skapar killsimmar spelar jag oftast inte så länge med dem, så jag väljer nog tjejsimmar :)

 

Random bild på en tjej jag skapade mest för att fota olika sims vardagsögonblick xDDag 7:

Fråga: Det värsta expansionspaketet och varför


Det värsta expansionspaketet enligt mig är Destination Världen. Det beror på flera anledningar, bland annat att när mina simmar reser måste jag starta om spelet när de kommer hem eftersom det laggar så mycket, man reser inte så mycket i vanligt spelande och det finns bara tre länder!!! Det borde följa med mer än tre länder. Man blir väldigt trött på de tre resemålen efter några resor till vardera. Dessutom tar det alldeles för lång tid att samla visapoäng vilket gör det inte är kul att samla dem längre, och att resa är väldigt tråkigt fram tills man har lite mer visapoäng.

Av Smiley - 12 september 2013 15:21

Ojdå! Visste att detta skulle hända! xD ledsen att jag missade igår, lägger upp två dagar idag istället!


Dag 4:

Fråga: Vilket är ditt bästa prylpaket och varför?


Ojdå... Jag har inga prylpaket eftersom jag inte tycker att det är värt pengarna, utan sparar hellre till expansionspaketen. Så det blir inget svar på denna fråga xD


Dag 5:

Fråga: Vad är det längsta du har kommit till i generationer?

 

Jag har faktiskt bara kommit till 3 generationer eftersom jag ofta blir trött på familjer eller så stannar jag vid en sim och fortsätter spela på honom/henne. Kommer förhoppningsvid längre med min nya PGC! 

Hittade ingen passande bild, så jag tänkte berätta en sak för er, HAR NI MÄRKT ATT DET FAKTISKT FINNS SIMMAR I LUFTBALLONGERNA! Upptäckte detta nyligen och var väldigt mindblowed ett tag xD att jag aldrig märkt detta förr!? Hade ni märkt detta innan? Kommentera ditt svar!


30 dagars utmaningen är gjord av Fanta!

Av Smiley - 10 september 2013 15:35

Fråga: Vad saknar du i spelet? Vad är du missnöjd med och varför?

 

I grundspelet saknar jag fler fler och mer välgjorda kläder och hår, när man tänker eftersom så är de hår och kläder som kommer med grundspelet utan expansioner ganska fula. jag saknar också interaktioner mellan två småbarn.

Jag är väldigt missnöjd över att det inte finns mycket att göra i grundspelet! Man måste köpa expansionspaket för att göra i princip allt. Jag fårstår att de vill tjäna pengar men man borde ändå få med lite mer i grundspelet, man betalar faktiskt för det. Detta hoppas jag verkligen att det förbättras i The sims 4.


 


Mitt photoshop vägrar starta så ni får en oredigerad gammal bild xD


30 dagars utmaningen är gjord av Fanta!

Presentation


Jag är en simsgalen norrlänning på 13 år som gillar att vara med mina katter och att spela sims såklart!

Följ bloggen

Följ SmileySims med Blogkeen
Följ SmileySims med Bloglovin'

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Simsbloggar som jag läser

Arkiv

Not from Sweden?

Mina spel

               

   

©

Alla bilder är skärmdumpar tagna och redigerade av mig om inget annat anges. All text har jag också skrivit själv om inget annat anges.

 

The sims är ett varumärke som ägs av Electronic Arts Inc.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se